top of page

Projekt:
Indeklima og arbejdsmiljø hos frisørsalonen, Mørk.

Frisørsalonen, Mørk, har for nylig anskaffet sig to luftrensere SAFE-AIRS ONE igennem vores forhandler, Air Sol. Selvom de var lidt skeptiske i starten, kunne de mærke effekten af dem allerede dagen efter.

Vi må bare sige at det vi mærkede som det første dagen efter de var sat op i salonen, var en følelse at vi havde glemt at lukke et vindue. Så frisk en luft i salonen, der dufter/lugter ikke af frisørsalon.

- Karina, Salon Mørk

Effektiv luftrensning med patenteret teknologi

Cold plasma technology er en nyudviklet teknologi, der effektivt renser luften.  Med anvendelse af denne teknologi fjerner SAFE-AIRS ONE lugt, støvpartikler og skadelige kemiske partikler med 99,999 % effektivitet. I styling og farvning af hår anvendes produkter med stort indhold af parabener, ammoniak og parfumer. Der er mange skadelige kemikalier, som findes i en moderne frisørsalon og både medarbejdere og kunder vil helst undgå at indånde dem.

Vi kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle have SAFE-AIRS ONE til at stå i salonen, når vi nu mærker den gode effekt, især når man tænker på al den usunde kemi vi står med til trods for, at der findes rigtig gode produkter i dag

Bedre arbejdsmiljø og god kundeoplevelse

Det er nu kun nogle få anbefalinger angående indeklima til frisørbranchen fra Arbejdstilsynet. Et dårligt indeklima kan irritere øjne, næse og hud og der er også risiko for at få hovedpine, svimmelhed og kvalme. Koncentrationsbesvær og en unaturlig træthed kan også forårsages af et dårligt indeklima (Arbejdstilsynet). Karina fra frisørsalonen, Mørk, var opsøgende og proaktiv og sørgede for bedre luftkvalitet. I salonen kunne ansatte, udover bedre indeklima, mærke effekten på deres eget helbred. Kunder får derfor en endnu bedre oplevelse i frisørstolen i en ren friskduftende salon og nyder en hyggelig snak med deres frisør.

Men nu til det bedste, vi har ikke den tunge fornemmelse i hovedet når dagen er omme, det er simpelthen fantastisk. Min næse løber ikke mere, det plejer den, især under kemisk behandling. Som ekstra plus, har vi lagt mærke til at salonen ikke bliver så støvet som den plejer.

Nem anvendelse og minimal vedligeholdelse

Luftrensen kan placeres på alle vandrette flader og skal blot sættes i en stikkontakt. Det vil sige, at luftrensen kan flyttes fra sted til sted efter behov. Luftrensen er på størrelse med en skotøjsæske og kan rense luften i et rum på op til 40 m². Den kræver desuden vedligeholdelse for at have optimal effekt, men det består blot af skifte filter. Vi laver en fast aftale om en forsendelse af et ny filter efter vi professionelt vurderer miljøet.

Vi vil gerne takke vores forhandler ”Air-Sol” og frisørsalonen Mørk for at dele deres gode historie med os. Luftrensere kan bestilles ved at kontakte AirSol https://airsol.dk/

Alle har selvfølgelig brug for et godt indeklima, men luftrensning er ekstra nødvendig i udsatte steder eller hvor folk med et svækket helbred opholder sig. Vi har erfaringer med luftrensning i forskellige brancher og kan hjælpe jer med at undersøge og vurdere jeres behov.  

Ønsker du også bedre indeklima?
Fortæl os om dine udfordringer  i dag!

bottom of page