top of page

Hjertevarme pædagogik i hjemlig atmosfære suppleres med luftrenser, SAFE-AIRS ONE

Privatvuggestue og -børnehave, Mikael & Bette Mikael, i Hjørring med 25 børn har i lang tid prøvet at finde forskellige løsninger til lugtgener i puslerummet. Hverdagens morgenudluftning var heller ikke nok til at slippe af med lugten.

Det var især meget lugt om morgenen. Om dagen lufter vi ud ved at åbne vinduer, men efter natten med lukkede vinduer samledes lugten intenst

- Ulla Karlsen, leder i Mikael & Bette Mikael

De har anskaffet sig luftrenser SafeAirs ONE og den kunne hurtigt løse deres problem og have fornøjelsen af renere luft.

Vi kunne straks mærke bedre luftkvalitet og glemte hurtigt om tidligere lugtgener!

- Ulla Karlsen, leder i Mikael & Bette Mikael

I langt de fleste børnehaver og vuggestuer er luftkvaliteten ikke tilstrækkelig god. Rengøringsmidler, vægmaling, møbler, legetøj og andre produkter til børn er årsagen til dårligt indeklima. Børn og personale bliver trætte, uoplagte og sløve. Børn er især overfølsomme over for et dårligt indendørs klima, hvilket kan påvirke deres indlæring og koncentrationsevner og gå ud over deres trivsel.

Rådet for Grøn Omstilling gennemførte i 2019 en omfattende undersøgelse i 20 daginstitutioner med fokus på børns indeklima. De fleste mindre børn opholder sig mange timer i daginstitutioner. Børn kan være ekstra sårbare i forhold til indeklimaet, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på det. Et dårligt indeklima har blandt andet indflydelse på børns søvn og koncentrationsevne. Undersøgelsen om Indeklima i daginstitutioner havde også til formål at give en bedre helhedsforståelse af indeklimaets betydning for børn i daginstitutioner.

En lille mobil luftrenser med lidt og nem vedligeholdelse kan nemt løse problemer med luftkvalitet uden at være ressourcekrævende for personalet og ikke tage tid fra personalets hovedopgave – omsorg. SAFE-AIRS ONE renser effektivt luft, fjerner lugtgener, bakterier og svampespor. Vores luftrensere bruger Cold Plasma Teknologi og indeholder ikke parfume, som man også helst ikke udsætter børn for.  

Ønsker du også bedre indeklima?
Fortæl os om dine udfordringer  i dag!

bottom of page